Restaurant Zilt & Zoet, Maartensdijk (Utrecht)

11 november 2016 Diner | Lunch/ontbijt | Nederland | Utrecht

Maartensdijk (Utrecht) – In alle eerlijkheid ben ik wel eens eerder gaan eten in Restaurant Zilt & Zoet en toen twijfelde ik of ze wel of niet een plekje verdiende in de leukeadresjes selectie. In de afgelopen jaren heeft dit restaurant zijn culinaire kunsten alleen maar versterkt en zet ik het met volle overgave op de site. Samen met oud collega’s at ik een verkort menu maar elke hap was een genot. Goed op smaak en ook fijn om naar te kijken. Je zit bovendien gezellig en niet opgeprikt dus ga er met een vriendin of je liefje rustig lekker eten. Je kunt er overigens ook een aparte ruimte afhuren waar je gerust kunt eten met een groep zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen omdat het wat uit de hand loopt. Ik kan me ook goed voorstellen dat ik hier zakelijk zou gaan lunchen. Zomers eet je op het terras maar dat genoegen had ik nog niet. Het heeft een terechte vermelding in de Michelin gids.

Het enige nadeel is dat het ver buiten Utrecht ligt en je er niet met OV komt. Iemand zal dus de Bob (of de Sjaak) moeten zijn of een taxi regelen. Achter het restaurant is een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.Wil je iets minder uitgebreid eten dan kan ik ook Restaurant Bij Hen aanbevelen. Maartensdijk is ineens helemaal the place to be.

Dorpsweg 153, 3738 CD Maartensdijk

W: www.restaurantziltenzoet.nl

 

binnen-zilt-en-zoet interieur-zilt-en-zoet

terras-zilt-en-zoet voorkant-zilt-en-zoet