The Colour kitchen Langerlust, Amsterdam Zuid Oost

Amsterdam Zuid Oost – Met dank aan de fantastische Marketing Queens mocht ik kennis maken met deze rustgevende vergaderlocatie net buiten Amsterdam. De boerderij wordt gerund door sociale onderneming ‘The Colour Kitchen‘. Zij helpen jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt op hun weg naar een werk. Wanneer je de oprit oploopt krijg je direct het boerderij gevoel. Via het ruime terras loop je naar binnen. Wij mochten gebruik maken van een grote ruime zaal dat prima dienst doet als theater. Parkeren is gemakkelijk en gratis net buiten het terrein. Als ik me niet vergis hebben ze ook buiten een kas waarin je kunt vergaderen.

Al heb ik zelf geen plannen in die richting, het lijkt me inderdaad ook geen verkeerde trouwlokatie!

Provinciale weg 24, Amsterdam Zuid Oost

W: www.langerlust.nl

T: 020 – 342 0440

E: info@langerlust.nl