Restaurant Tribeca – Heeze

augustus 11, 2017 Brabant | Diner | Eten | Lunch/ontbijt | Michelin ster

Heeze – Goddelijk gegeten in Tribeca (oude pand Boreas). De amuses alleen al, gepaard met een zelfontwikkelde cocktail, waren een maaltijd op zich. Daar laten ze zien in de keuken creatief maar ook technisch perfect te kunnen koken. Ook zoiets ‘simpels’ als Copa di Parma is er al tongstrelend.

Leuk is dat de chef Jan Sobecki, wellicht onder inspiratie van zijn vegetarische vrouw Claudia, ook een groentemenu aanbiedt. Iets dat je op dit niveau nog niet veel tegenkomt en dus voor mij reden het uit te proberen. Vlees of vis heb ik niet gemist (al was ik een tikkeltje jaloers op de gerechten met kreeft en eend van mijn vriend).

Goede sommeliers en attente bediening. Wat ik vooral aantrekkelijk vond was de gemoedelijke sfeer. Je hoeft geen opgeprikte avond te verwachten, dit is een zeer toegankelijke tent en je mag een beetje downdressen.

Bij boeken heb je de keuze om aan de chefs table te zitten (keukenkamer), in de keuken. Je zit met best wat mensen naast elkaar aan een bar en daarmee heb je meer spektakel maar wellicht iets minder gelegenheid voor een goed gesprek.

Jan Deckersstraat 7, Heeze

T: 040 226 3232

E: info@restaurant-tribeca.nl

W: www.restaurant-tribeca.nl