Hotel De Laurier, Knokke-Heist

oktober 7, 2016 Belgie | Buitenland | Hotel | Slapen

Knokke-Heist – Boutique hotel De Laurier, of zoals zij het noemen ‘relaxresidentie’ is een aanrader voor mensen die een paar dagen aan zee willen verblijven. Eén keer per jaar ga ik een weekend weg met een goede vriendin en dit jaar hadden we zin om uit te waaien aan zee.  Veel hotels bleken vol vanwege het ZOUTE GRAND PRIX en zo kwamen we uit bij een hotel in Heist. Residentie De Laurier ligt 5 km buiten het culinaire centrum van Knokke maar heeft daardoor het voordeel dat het wat rustiger is. Bovendien ligt het op zo’n 200 meter van zee af dus als de zon schijnt ben je er meteen bij. We huurden fietsen bij de lieve buurtjes die heel flexibel waren met het halen, brengen en stallen. Toprestaurants Sel Gris, Bartholomeus en Brassere Bristol liggen op loopafstand.

De Laurier heeft iets minder hippe uitstraling dan de meeste hotels op mijn blog maar heeft wel veel charme. Bovendien zijn de kamers buitengewoon groot (in elk geval de onze op de begane grond). Omdat er een kitchenette in zat konden we heerlijk relaxt opstaan, koffietje zetten en genieten van het overheerlijke (!) warme croissantje dat we bij een van de bakkers om de hoek haalden. ‘Onze’ bakker was niet degene aan de overkant van de straat maar die aan het einde van de kleine winkelstraat achter het hotel.

TIP: Mocht je gaan en op zoek zijn naar een hele unieke B&B in Knokke (en wat budget hebben) dan zou ik eerst kijken of Bea Mombaers beschikbaar is!

Vlamingstraat 45, Knokke-Heist

T:+32/50.51.10.51
E: info@laurierknokke.be
W: www.residentie-delaurier.be

 

residentie-de-laurier-knokke

De kamer die wij hadden op de begane grond

 

strandgevoel-knokke

Strandgevoel, écht Knokke

 

 

 

 

 

 

 

de-laurier-kamer-png hotel-de-laurier-grote-kamer residentie_de_laurier_knokke_buitenkant