Gratis plekken om te flexwerken in Utrecht

31 januari 2017 Amsterdam | Flexplek | Nederland | Utrecht

Sinds januari heb ik met Better Stories geen vast kantoor meer. We zaten er eigenlijk niet zo vaak en ik wordt onrustig als ik het gevoel krijg ‘vast’ te zitten aan één plek. Tsja, het veel verhuizen doet wat met je DNA. Voor mij is het lekker als ik kan afwisselen en per keer de best passende omgeving kan selecteren. Het nieuwe werken dus.

Vanaf nu flex ik daarom en zal ik mijn ervaringen hier delen, bijhouden en aanvullen.

Seats2meet Utrecht CS

Het ligt een beetje verscholen in een uithoek van CS en je moet het dus even weten. Loop het stationsplein uit richting centrum en neem de eerste rechts. Je loopt recht op de ingang af (tussen de HEMA en de AH). Lekkere lunch voor weinig. Gratis koffie en thee uit apparaat en een goede baristo voor de liefhebbers. Gratis wifi, ruime punten voor elektriciteit. Sommige tafels hebben zo’n fietsstoel (wees dan op tijd). S Ochtends absoluut rustig te werken. Wel via S2M site plek reserveren.

Het Gegeven Paard Utrecht

In het Tivoli gebouw zit een café dat helemaal is ingericht op flexwerken. Zeker ’s ochtends (open vabaf 9 uur) is het lekker rustig. Vanaf de middag heb je je koptelefoon nodig wil je je kunnen concentreren. Veel elektriciteitspunten en goede wifi. Lekker centraal en perfect als je ook een afspraak wilt maken tussendoor. Neem als je vaker komt een strippenkaart voor je drinken.

Bistrot Centraal Utrecht CS

Pal boven de (lage) perrons van Utrecht CS zit dit ruime grand café achtige plek met een aantal fijne 1 plekken. Aan de kant van de hogere perronnummers zitten 3 treincoupé achtige plekken waar je ruim kunt zitten en goed kunt samenwerken. Aan de andere kant ook een paar rustige zitjes langs de kant. Door de ruime opzet is het hier eigenlijk altijd wel rustig flexen. Water is gratis, de rest te bestellen. Gratis wifi en redelijk wat elektriciteitspunten.

Let op: het heeft 2 ingangen (kwam ik ooit achter toen we allebei “bij de ingang” zaten.

 

Het 5th

Meer daarover hier.