Flexibele kantoorruimte Maliebaan45, Utrecht

juli 26, 2018 Flexplek | Vergaderen

Utrecht – Vandaag was het simpelweg te heet om thuis te werken en bovendien zie ik de muren van mijn huis op dit moment net iets te vaak vanwege een opdracht die niet bij de klant kan.

In mijn zoektocht naar de beste flexplekken kwam ik vandaag terecht bij Maliebaan45. Het valt in de categorie van de wat meer georganiseerde flexplekken waar je niet zo maar in en uit loopt.

Het zit aan de statige Maliebaan (je kunt er met goed fatsoen met een klant komen) in een mooi pand met modern interieur. Beneden een hostess die zich ook echt als hostess gedraagt (ik ken inmiddels het verschil). Susan is er als je haar nodig hebt en vooral niet te veel want je zit immers te werken. Toen ik het intro praatje over wilde slaan mocht dat en kon ik aan de slag. Vandaag gratis, een volgende keer niet meer. Betalen kan in verschillende varianten van abonnement tot strippenkaart. Dat ga ik nog horen.

Boven twee open werkruimtes met lange houten tafels. Fijn hier is de vele stopcontacten en goede bureaustoelen. Dat laatste is me pas deze week opgevallen. Hoezo moeten flexwerkers nonergo-ondynamisch werken? Dit is de eerste plek waar mijn lichaam zich ook een beetje serieus genomen voelde. Een gat in de markt of ben ik de enige ondernemer die hier zo over denkt?

Maliebaan45, Utrecht
Susan Kersten
E: info@maliebaan45.nl
T: 030 239 4049

W: www.maliebaan45.nl