B&B Riek & Nel

oktober 30, 2019 B&B | Gelderland | Slapen

Beuningen – Deze prachtige B&B vond ik omdat ik voor een zakelijke afspraak iets in de buurt moest hebben van Beuningen. Deze B&B is echt een van de mooiste in de buurt!

Ze hebben een 2p loft (waar ik sliep) en een huisje dat los staat van het woonhuis. Ze hebben allebei een eigen ingang, waarbij de loft ook ene prachtig eigen terras heeft. Beide units zijn heel modern ingericht maar zijn wel heel huiselijk. Daardoor voelde dit echt als een thuiskomen.

De B&B ligt heel dicht tegen de Waal aan zodat je heerlijk kunt hardlopen. Ik heb daar enorm van genoten. De kade op linksaf kom je hele leuke kunst tegen naast de prachtige natuur.

Door de eigenaar werd ik hartelijk welkom geheten waardoor ik meteen wist hoe en wat.

Hosterdstraat 6A, Beuningen

E: info@riekennel.nl
W: https://www.riekennel.nl/